IMMA BOSCH – SANTA COLOMA DE FARNERS
La Diputació de Girona va entregar ahir el segell de qualitat agroalimentària Girona Excel·lent a 79 productes gironins elaborats per 51 empreses. Els guardonats van rebre el distintiu per als pròxims dos anys, en un acte que va tenir lloc al jardí de l’hotel Mas Solà de Santa Coloma de Farners.

En el decurs de l’acte, el president de la Diputació, Miquel Noguer, va remarcar la capacitat de resiliència dels productors de la demarcació en un moment especialment complicat: “Les dades d’aquesta nova edició (s’hi van presentar 313 productes) consoliden l’encert de l’aposta que fa set anys va fer la Diputació amb la creació del distintiu.” “Ara més que mai, el nostre objectiu és donar suport al sector agroalimentari de les comarques gironines i sobretot impulsar-ne i difondre’n els productes”, va dir.

La quarta edició del segell ha tingut tretze categories i com a novetat s’ha incorporat la de les fruites seques, les infusions i la mel. A més s’han introduït canvis a les categories dels arrossos, les cerveses, els embotits, els lactis i el peix per adaptar-se a les noves tendències i normatives.
https://www.elpuntavui.cat/economia/article/18-economia/1996624-la-diputacio-entrega-el-segell-girona-excel-lent-a-79-productes.html

Altres entrades